Популярна українська співачка Настя Каменських представила свій перший сольний альбом, а ще кліп, у якому побула довгокосою білявкою та потанцювала на транспортній зупинці й коло ліфів.

А у середині кліпу Каменьських і зовсім зриває спідницю. Свій кліп вона виклалала на каналі в Youtube.

Відео на пісню "LOMALA" створила кліпмейкер Таня Муіньо. За її задумом, хореографія демонструє перелами - метафоричні, на щастя - яких зазнає людина під впливом справжніх сильних почуттів.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Що ж до першого сольного альбому Насті, то він має назву "No Komments". Окрім "LOMALA" до нього увійшли ще девять композицій, зокрема "#этомояночь", "Дай мне" та авторський україномовний трек "Тримай".

Користувачі неоднозначно відреагували на новий кліп Каменських. Декому сподобалось нове відео, дехто ж сказав, що це приклад максимального несмаку.

"Дуже сподобався кліп. Досить несподівані образи, респект", "Дуже гарячий кліп", "Це найкраще від NK!", "Шикарне відео! Дуже сподобалася ідея і то як це було змонтовано з двома кадрами. Незвично, прогресивно і круто".

"Кліп не дуже ролик зі словами був Краще", "Пісня клас, а кліп не дотягує", "Пісня норм, а кліп сильно зачуханая і простий дешевий", "Маячня божевільного", "Що за мода така на купу безликих людей і дергалок замість танців. Така ж дурниця в кліпі на пісню Дай мені. Я так чекала прем'єру - а тут кошмар. Мені не подобається".

Відома українська співачка Настя Каменських вкотре похизувалась стрункою фігурою в купальнику.Відповідні знімки з'явились на її Instagram-сторінці.

Наразі відома співачка перебуває на відпочинку в американській Каліфорнії, де зовсім нещодавно презентувала свою нову пісню на іспанській мові під назвою "Peligroso" на одному з місцевих телеканалів.

Крім того вона не забуває радувати своїх прихильників яскравими та гарячими фото з відпочинку в одному лише купальнику.

Нагадаємо, рольові ігри Потапа і Насті Каменських потрапили на відео.

Раніше портал Знай.ua передавав, що Каменських порадує фанатів гаряченьким.

Також раніше портал Знай.ua передавав, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.