Подруга російського актора Михайла Фатєєва, який у четвер,11 жовтня, повісився у камері московського СІЗО, висловила погрозу тим " хто причетний".

Михайла Фатєєва заарештували 2 жовтня. Його звинуватили в педофілії та розповсюдженні порнографічних знімків.

Подруга Фатєєва, акторка театру й кіно, донька відомої артистки Віри Глаголєвої, Анна Нахапетова, вважає, що Михайла звинуватили незаслужено, а ті, хто сприяв його затриманню й засуджував за те, чого він не робив, — "будуть горіти в пеклі".

Про це вона написала в своєму Instagram-акаунті.

Також Нахапетова попросила у покійного Фатєєва вибачення за те, що не встигла висловити йому слова підтримки.

"Міша, наш дорогий друже, вибач, що не встигли... Кожен із вас, хто причетний — горітиме в пеклі. Причому, швидше за все, вже тут. Карма надто жорстока річ", — вибухнула погрозою Нахапетова.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Дівчина додала, що друзі Фатєєва ні секунди не сумнівалися в тому, що він не винен.

"Дорогий друже, ти не встиг прочитати, що ми тебе любимо і ні на секунду в тобі не засумнівалися. Але тепер ти точно знаєш, бо там все стає зрозуміло. Ти завжди будеш любим. Вибач, що не встигли прийти до тебе і нагадати тобі про це самі" — підкреслила Анна.

До того ж, Нахапетова висловила підозру, що актор не самостійно вирішив покінчити життя самогубством. На її думку, Фатєєву могли "допомогти" недоброзичливці.

Анна Нахапетова

Нагадаємо, Михайла Фатєєва звинуватили в розбещенні 14-річного хлопця і поширенні порнографічних знімків.

За однією з версій, з хлопцем актор познайомився в метро, після чого став йому надсилати свої еротичні фотографії і натякати на близькість. Про домаганнях з боку зірки "Глухаря" заявив сам підліток. Актора помістили в СІЗО на час слідства.

Як повідомляв портал "Знай.ua", 11 жовтня актор з "Глухаря" Михайло Фатєєв, заарештований за педофілію, повісився в СІЗО.

Також "Знай.ua" писав, що повішений у СІЗО актор Глухаря Михайло Фатєєв залишив передсмертну записку.