Дмитро Черкасов, який недавно зіграв весілля, розкрив ще одну таємницю свого особистого життя

Про це зазначають ЗМІ.

Так, головний герой сьомого сезону надпопулярного шоу "Холостяк" та одночасно майстер спорту з плавання Дмитро Черкасов розкрив свою найбільшу таємницю, яка так цікавить його фанаток. Зокрема, він розповів про своє особисте життя та те, що чекає на первістка.

Наразі вже відомо, що після проекту він не став підтримувати стосунки з переможницею Лідою Немченко, адже у них були зовсім різні цілі та інтереси у життя. Екс-холостяк підтвердив, що після проекту став оточений неймовірною кількістю дівчат.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Увага жінок було неймовірне, зізнаюся, мені це навіть злегка закрутило голову … Дівчата писали в соцмережах, знайомилися на вулиці, запрошували на побачення … Але потім раптом настав момент затишшя, і мені прийшло повідомлення від дівчини з прихованого аккаунта. Я зазвичай на це не відповідаю – хіба мало хто там за цим аккаунтом. Але у мене був якись такий настрій, що чомусь відповів", – сказав Дмитро.

Черкасов розповів, що саме з цією дівчиною у нього зав'язались стосунки та вони домовились про зустріч. Відносини між ними розвивались доволі швидко, адже вже через кілька місяців після знайомства він зробив їй пропозицію, і вже під Новий рік вони розписались та чекають на свого первістка.

Майбутня дружина підкорила екс-холостяка не тільки своєю незвичайною зовнішністю, але і глибоким внутрішнім світом, ставленням до життя. Також Дмитро помітив, що йому подобається наполегливість і твердість дівчата.

"Мені дуже сподобалися її очі, як у кішки, я в них мало не потонув. І її внутрішній світ, її ставлення до життя. У Саші мені подобається не тільки її краса, а й розум, поступливість (хоча у неї твердий характер), а також те, що вона незалежна і любить свою справу", -додав Черкасов.

Також зазначається, що з лютого пара стала планувати дитини. А в середині травня дівчина вже була вагітна.

Нагадаємо, співачка TAYANNA позбавила чоловіків сну кліпом "Фантастична жінка".

Як повідомляв "Знай.ua", Єгор Крід, ЛСП і Feduk потрапили у полон до напівголих дівчат у кліпі "Холостяк".

Також "Знай.ua" писав, що Джолі звабила головного холостяка Голлівуду.

Напівоголені фото: "Холостяк" Дмитро Черкасов згадав про своє модельне минуле