Джонні Депп сказав, що він "відчував себе погано" від того, що автор "Гаррі Поттера" Дж. К. Роулінг повинна була захищати його після того, як деякі фанати заперечували проти його участі у франшизі "Фантастичні тварини" з-за попередніх заяв про насильство в сім'ї.

"Я буду чесний з вами. Мені було погано за Джоан Роулінг. Мені було погано, що їй довелося взяти це на себе", - зізнався Депп в інтерв'ю Entertainment Weekly.

Колишня дружина Деппа Амбер Херд наполягла в травні 2016 року на заборонному наказі проти нього і звинуватила його в побутовому насильстві, заявивши, що він "усно і фізично ображав її".

Вона стверджувала, що Депп кинув у неї мобільний телефон, вдарив її у п'яній люті, хапав її за волосся і змусив боятися за власне життя. Фотографії Херд з синцем під оком і пошкодженою губою, були опубліковані в інтернеті.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Пізніше в рамках врегулювання розлучення Депп виплатив екс-дружині компенсацію у розмірі 7 млн. доларів США, частину з якої вона пожертвувала на благодійність. Потім колишня пара опублікувала заяву, в якій говорилося, що їхні стосунки були "дуже пристрасними і часом нестійкими, але завжди були пов'язані любов'ю".

Заява не підтвердило чи не заперечувало, чи відбулося фізичне насильство, але в ньому заявлялося, що "ніколи не було ніяких намірів фізичного або емоційного шкоди".

У грудні 2017 року Роулінг опублікувала заяву на підтримку Деппа, який грає лиходія Геллерта Гриндельвальда. Автор сказала, що вона і режисер Девід Йейтс вважали, що могли провести кастинг на цю роль, але краще залишити все як є і дотримуватися "угод, які були створені для захисту приватного життя двох людей".

"Грунтуючись на нашому розумінні обставин, режисери та я не тільки комфортно дотримуємося нашого оригінального кастингу, але і щиро раді, що Джонні грає головного героя в кіно", - сказала Роулінг.

Нагадаємо, Джонні Депп повідомив про страшний "захворювання". Зовнішній вигляд актора просто жахає.

Як повідомляв "Знай. ua", новий трейлер видав сюжет стрічки “Фантастичні звірі: Злочини Гриндевальда”.

"Знай. ua" писав, що Джонні Деппу напророкували дуже швидке закінчення кар'єри. "Місто брехні" - це фільм про детектива Рассела Пулу, який розслідує вбивства реперів.