Популярна українська співачка кримськотатарського походження, переможниця Євробачення Джамала презентувала новий альбом "Крила", який складається з десяти композицій.

Сама Джамала розповіла, що майже два роки писала ці пісні. За словами співачки, в альбомі багато любові.

Це п'ятий студійний альбом співачки. Всього на платівці десять композицій: сім українською мовою і три англійською. Серед музикантів, які взяли участь в роботі над релізом український джазовий піаніст Юхим Чупахін, який живе в Нью-Йорку, та гітарист гурту Океан Ельзи Володимир Опсеніца. Альбом був записаний на 211 Recording Studio і Istok Studio.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Через місяць після релізу Джамала відправиться в турне в підтримку нового альбому. Тур стартує 14 листопада і охопить вісім міст: Київ, Одесу, Харків, Дніпро, Львів, Івано-Франківськ, Луцьк і Рівне. Столичній публіці нова програма буде представлена 23 листопада в клубі Bel Etage.

"У цьому альбомі можна почути і кілька музичних стилів: від мінімалістичної електронної музики до насиченого соулу а-ля Motown Records 70-х. Я писала його протягом останніх півтора років, і за цей час в моєму житті сталося багато подій, головні з яких - це заміжжя і народження сина. Звичайно, все це вплинуло і на звучання, і на зміст альбому. Про кожну пісню хочеться сказати окремо, всі вони дуже важливі для мене", - поділилася Джамала розповіла про сенс кожної з пісень.

Раніше ми повідомляли, що відома українська співачка, переможниця "Євробачення", а з недавніх пір – ще молода мама, Джамала опублікувала нове фото і розповіла, що робить ввечері і який серіал дивиться.

Так, на своїй сторінці в Instagram співачка опублікувала фотографію, на якій позує з яскравим макіяжем і зачіскою у світло-бордовому пальто.

Нагадаємо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал "Знай.uа" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.