Сара Полсон вже давно не приховує свій роман з 75-річною актрисою Холланд Тейлор. З тих пір, як вони оголосили, що вони разом з 2015 року, відносини Сари Полсон з Холланд Тейлор залучили неймовірне увагу, головним чином з-за різниці у віці 32 роки.

І на даний момент Сара відкрилася у відносинах, описавши їх як "нетрадиційні" і заявила, що вона не "вибирає" в питанні закоханості.

"Я не вибирала тієї людини, у яку хотіла закохатися, я просто закохалася. Але мене бентежить, чому люди цікавляться тим, що на папері виглядає, як нетрадиційне", - розповідає Сара.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Сара вважає, що її публість і приклад того, як вона живе своїм життям може надихнути когось, хто опинився в ситуації, де їх можуть засудити або неправильно зрозуміти.

"Просто намагайтеся бути настільки реальними, наскільки це можливо. Якщо мій приклад надихає когось, це не може бути чимось поганим", - зазначає актриса.

Це не вперше, коли Сара висловлює надію на те, що її відносини можуть допомогти іншим.

В одному з виступів Сара сказала, що її вибір у житті був нетрадиційним і це її справа. При цьому жінка підкреслила, що хоче жити відповідально і правдиво, не ховаючись. І це не так просто зробити, тому що в цьому світі дуже багато ненависті.

"Якщо хтось захоче провести якийсь час, думаючи, що я дивна із-за того, що люблю найвидовищнішу людину на планеті, тоді це їх проблема. У мене все чудово", - зазначає Сара.

Нагадаємо, зірки, які зважилися на камінг-аут.

Як повідомляв "Знай. ua", після ЛГБТ-маршу в Одесі розпочався парад слабоумства і мракобісся. Стало відомо, що після завершення Маршу рівності в Одесі, місцеві священики вирішили очистити від скверни" Приморський бульвар.

"Знай. ua" писав, що всі трансгендери світу раптово стали "нормальними". ВООЗ викреслила трансгендерів зі списку душевнохворих.