Восьмий ефір популярного шоу "Танці з зірками" отримав звання найочікуванішого за всю історію проекту. Незадовго до початку підігріла інтерес публіки новина про те, що скандальна пара - Оксана Марченко і Дмитро Чаплін - вирішили покинути шоу через травму. У соцмережах Марченко розповіла, що травмувала два ребра і їй заборонили виходити на паркет.

Як повідомляють "Факти", чи повернеться пара на сцену, залишали в таємниці до останнього, хоча в цей момент Чаплін вже сидів у літаку до США. Після глядацького голосування було вирішено повернути у проект пару Дениса Берінчика та Катерини Білявської.

"Я вдячний всім глядачам, які за нас проголосували. Ну, хлопці, тримайтеся за паркет!", - сказав Денис.

Восьмий ефір вирішили присвятити українській тематиці: учасники готували номери з мотивами українських традицій. На цей раз зірковому ведучому Юрію Горбунову компанію склав продюсер і співак Потап.

Першими на паркет вийшли Ігор Ласточкін та Ілона Гвоздьова, яких ведучі охрестили "чорною конячкою". Танцювала пара під хіт групи "The Hardkiss" "Журавлі". Неймовірно складні підтримки в румбі супроводжувалися вибуховими оплесками.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Ви на правильному шляху! Сьогодні у Ігоря було прекрасне володіння тіла. Менше ніжності, а більше сили", - прокоментував виступ Влад Яма.

Пара отримала від суддів 27 балів.

Телеведучий Руслан Сенічкін та Цибульська Яна танцювали сальсу під хіт "Шикидим" Віктора Павліка. Сенічкін — в образі султана, а Яна — Роксолани.

Катерина Кухар назвала Руслана "хуліганним самцем" і похвалила за ризиковані і складні підтримки.

У цілому пара отримала 24 бали.

Актор Павло Вишняков і Юлія Сахневич вирішили виконати віденський вальс на пісню "Очі на піску" Юрія Рибчинського та Ігоря Поклада.

"Вам рано залишати це шоу. Ви слухаєте всі наші коментарі і втілюєте їх у наступному ефірі. Ви — суперкоманда, що йде до перемоги", - сказав Дмитро Монатік.

"Я б дала вам сьогодні кубок! Але навіщо він вам, якщо у вас є Юля!", - заявила Кухар.

З самих перших ефірів активно ходять чутки, що між Вишняковим і Сахневич - роман.

Пара отримала 29 балів, ставши лідерами ефіру.

Співачка Мішель Андраде та Євген Кот вийшли на паркет під хіт "Свята" дуже популярного українського гурту "Каzка".

"Дуже технічний номер. Хочу, аби ви залишалися на паркеті ще і ще", - зізнався Монатік.

"Для мене кожен ефір — це відповідальність. Навіть якщо я їду на гастролі, обов'язково виділяю собі кілька годин на тренування. Постійно дивлюся відео нашого танцю, обговорюємо з Женею, що ще можна додати в номер. Сьогодні ми танцювали фламенко і самбу. Номер був пристрасним, динамічним і дуже красивим — костюми, музика, світло… Мені все дуже близько! Я весь тиждень надихалася різними відео, щоб вловити настрій і відточити техніку. Настрій у мене бойовий — хочеться працювати ще більше, щоб йти вперед!", — розповіла Мішель Андраде.

Від журі пара отримала 25 балів.

Народна зірка Леся Нікітюк та її партнер Максим Єжов в танці розповідали про любов, яка триває все життя. Фрістайл під пісню "Цвіте терен" викликав бурю оплесків у залі і суддівськупохвалу.

"Прогрес я побачив", — сказав Влад Яма.

Катерина Кухар в свою чергу заявила, що це був найкращий виступ пари за всі вісім ефірів. Після цього Леся розплакалася, а Кухар піднесла їй подарунок — вінок на голову.

Пара отримала 23 бали.

Екс-холостяк Іраклі Макацарія і Яна Заєць вибрали для танго хіт гурту "Океану Ельзи" "Кішка".

"Якщо ваші конкуренти не піднажмуть, то ви — потенційні переможці шоу", - впевнено заявив Монатік.

Пара отримала 28 балів.

Вилетіти після 8 ефіру ризикували Руслан Сенічкін та Яна Цибульська, Мішель Андраде та Євген Кот, Леся Нікітюк і Максим Єжов. Але ні одна з них не залишила проект в цей вечір.

Нагадаємо, Оксана Марченко на хвилі успіху покидає "Танці з зірками".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що відчайдушна домогосподарка Леся Нікітюк звернулася до фанатів.

Також портал "Знай.uа" писав, що "Танці з зірками" приготували грандіозний сюрприз.