У вівторок, 16 жовтня, у мережі з'явилося декілька уривків із майбутнього кліпу Алішера на пісню "Скажи мені, Алла", у якому знялася Пугачова.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Алла Пугачова не змогла стримати емоцій, її так зворушила пісня, що вона розплакалася. Її давній знайомий і стиліст обійняв артистку, щоб вона заспокоїлася.

Фанати відзначають, що Алла Пугачова знайома багато років з Алішером. Він допомагає зірці виглядати ефектно на світських заходах, а також розробляє ексклюзивні вбрання для її нечастих останніми роками виступів.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

Сам стиліст побудував і музичну кар'єру. Незабаром виходить кліп Алішера за участю Примадонни. Пісня "Скажи мені, Алла" увійшла до однойменного альбому, який артист присвятив Пугачової.

Алішер встиг опублікувати кілька коротких відеороликів зі зйомок кліпу. Алла Борисівна з'явилася в образі рокерші, надівши косуху і металеві аксесуари. В один з моментів кліпу Пугачова не змогла стримати емоцій, а на її очах виступили сльози. Це сильно здивувало Алішера.

"Найбільше у світі не хотів би бачити, як плаче Алла Борисівна, але так вийшло, що під час зйомок кліпу вона настільки глибоко пропустила через себе текст пісні, що сльози потекли струмком. У цей момент пісні мені треба було підійти до неї і заспівати ключові слова конкретно їй, але побачивши сльози Алли, я не зміг вимовити жодного слова, і я просто обійняв її і сам заплакав. Так, я розумів, що це просто зйомка кліпу, це просто пісня, але саме в цей момент мені стало ясно, чому мільйони людей люблять Аллу Пугачову, тому що вона вірить щиро в те, що співає і ці почуття і емоції передає всім нам з сцени. Коли я обійняв Аллу Борисівну, мені здавалося, що її обійняв весь світ, щоб вона не плакала", - розчулив розповіддю Алішер.

Підписники стиліста були вражені емоціями співачки у відеоролику. Судячи з усього, кліп за участю Примадонни приурочений до її 70-річчя. фанати припускають, що сльози можуть бути викликані особистою трагедією співачка, адже останнім часом ходять чутки про численні зради її чоловіка Максима Галкіна.

Максим Галкін
Максим Галкін

Нагадаємо, популярний російський гуморист Максим Галкін та чоловік Алли Пугачової постійними дописами у соцмережах створив собі репутацію ідеального сім'янина та люблячого татка.

Максим Галкін
Максим Галкін


Як писав раніше Знай.ua, розлучення Алли Пугачової і Максима Галкіна останнім часом все більше на слуху у громадськості.

Алла Пугачова та Максим Галкін
Алла Пугачова та Максим Галкін


Також Знай.ua писав про те, що фанати вже декілька місяців бурхливо обговорюють скандальні чутки про імовірне розлучення зіркової пари російського шоу-бізу - Алли Пугачової та Максима Галкіна.