Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість анонсувала новий випуск свого шоу "П'ятниця з Регіною". Так, новою гостею артистки стала наречена Тіматі, модель Анастасія Решетова, яка, за чутками, вагітна.

"Тест на вагітність🙈 @volkonskaya.reshetova Анастасія пройшла в нашому шоу #ПятницаСРегиной 😆😆😆", - заінтригувала Тодоренко. Фолловери не змогли пройти повз: "Ви самі приховували до останнього і не коментували вагітність. А тут в чому гумор?", "вона вже з пузом ходить перетравлює а у неї в сумці типу тест все ще лежить", "Господи як Решетова за сумку то схопилася🤦🏽‍♀️😂", "Така забрала сумку, щоб ще чогось не знайшла 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣".

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

Також знаменитість надівши помаранчеве сарі, заспівала для Sandora якоюсь дуже таємничою мовою.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.