Співак Melovin, який представляв Україну на конкурсі "Євробачення-2018" розповів інтимні подробиці особистого життя. Як виявилося, його колишню дівчину жорстоко побили фанатки.

Melovin
Melovin

В інтерв'ю програмі "Слава+" на YouTube-каналі "Люкс ФМ" співак зізнався, що зустрічався з однією з прихильниць, але роман закінчився плачевно для обох. Після того, як дівчину сильно побили, Melovin вирішив, що більше ніколи не буде "мутити" з фанатками.

"Були проблеми, коли дівчинку через мене знайшли і побили, тому я більше такого не практикую. Це небезпечно", - розповів Melovin.

Melovin
Melovin

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

За словами співака, зараз особистого життя у нього "просто немає".

"Я складна людина, повинно бути все так, як я хочу. Я піду на компроміс, якщо мені самому буде цікаво", – зізнався Melovin.

Melovin
Melovin

Раніше повідомлялося, що Melovin потішив фанатів на своїй сторінці Instagram. Так, знаменитість презентував нову ліричну пісню під назвою "З тобою, зі мною, і годі". Артист запропонував всім бажаючим послухати повну версію треку на його YouTube - каналі.

"З тобою, зі мною, і годі. Прослухати пісню можна на моєму #YouTube каналі! Посилання у шапці профіля! Друзі! Ви неймовірно талановиті! Мені дуже приємно працювати з кожним із Вас! Я впевнений, що це далеко не остання наша творча зустріч! Ціную кожного!", - подякував своїй команді Melovin.

Фолловери ж взялися коментувати: "Мел дякую тобі за таку пісню ти ліпший люблю тебе", "Сказати ,що це неймовірно, це нічого не сказати!!! Божееее, дякую тобі величезне !!! На повторі", "Знаєш, Мел ти дивовижна людина, твою музику я слухаю коли мені дуже погано і в найщасливіші моменти, спасибі", "Неймовірна пісня".

Melovin
Melovin

Нагадаємо, Melovin розповів правду про стосунки з чоловіками.

Як повідомляв "Знай.ua", Melovin кардинально змінив імідж.

Також "Знай.ua" писав, що Melovin озвучив найсмішнішого персонажа з "Монстри на канікулах".