Всесвітньо відома топ-модель російського походження Наталя Водянова завжди відрізнялася своєрідним почуттям стилю. Багатодітна мати і успішна модель часто тішить своїх шанувальників новими фотографіями Instagram. В цей раз Водянова постала перед численними шанувальниками в яскраво-червоному вбранні. А ось хештег і підпис до фото свідчать про те, що супермодель відвідала російську столицю.

"Дорога моя столиця, Золота моя Москва! Прилетіла в Москву на відкриття Форуму "Кожна дитина гідна сім'ї" Фонду Оголені серця. Цей захоплюючий вид відкривається з балкона посольства Великобританії в Росії, який ми вчора "окупували" для прийому на честь експертів і делегатів Форуму, за що я дуже вдячна особисто послу Великобританії в Росії серу Лорі Брістоу", - підписала фото Наталія Водянова.

Відзначимо, що модель позує стоячи на балконі, а за її спиною відкривається вид на нічне місто. Наталія з'явилася на огляд публіки в червоному піджаку, який більше нагадує пальто, і в пишній червоній спідниці з візерунками. На її струнких ногах можна побачити чорні чоботи.

Шанувальники привітали Наталю Водянову на батьківщині і залишили безліч компліментів її образу, а також меті візиту.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Прекрасна як завжди", "Це ніби не посольство, а резиденція посла", "Ви молодець, Наталко! Вам зарахується! Всіх благ!", "Красуня", "Спасибі, Наталю, що допомагаєте нужденним родинам!", "Наташа, Ви прекрасні! Захоплююся Вами і надихаюся. Дякую", "Спасибі вам за вашу діяльність! Ви приголомшлива, з величезним серцем!", "Наташа, ти як Сонце! Будь ласка, світи і будь нам прикладом!", - пишуть користувачі в коментарях до фото Водянової.

Нагадаємо, Водянова розповіла про особисту трагедію в родині. Наталя Водянова розповіла про свою особливу сестру Оксану. У дівчини глибокий аутизм і ДЦП.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Водянова вразила фото з сином. Спільний знімок моделі зі старшим сином сильно здивував фанатів.

Також портал "Знай.uа" писав, що Водянова "втратила" груди і талію, фанати ридають.