Популярна українська співачка рудоволоса красуня Світлана Тарабарова всього місяць тому народила первістка для свого чоловіка і продюсера Олексія Бондара. Але тепер артистка вирішила повернутися до активної діяльності.

Так, на сторінці Тарабарової в Instagram з'явився фрагмент нового кліпу, а цілком нову відеороботу співачки і композитора можна подивитися на офіційному каналі в YouTube. Треба сказати, що кліп на пісню "Ти особливий" вийшов дуже ніжним і світлим. Можна припустити, що Світлана присвятила цю композицію своєму новонародженому синові.

Зазначимо, що напередодні, 12 жовтня, співачка представила новий альбом під назвою "23:25". Ці цифри особливі для зірки – саме в цей час вона стала щасливою мамою первістка. Практично всю пластинку Світлана написала під час вагітності, будучи у піднесеному настрої і відчуваючи натхнення, тому вибір назви був цілком очевидним.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Пісні з нового альбому закликають слухачів на "світлу сторону музики", зігрівають і дають надію: "Почуй мене", "Не чекай", "Казково", "В моєму серці ти", "Мрій, мрій, мрій", "Невипадково", "Ти особливий". Заголовний сингл "Добре серце", який Тарабарова презентувала в день народження сина, зворушує до глибини душі, а жартівлива "Хочу бути тільки з тобою" залишає тільки позитивні емоції.

38-хвилинний музичний відеофільм створив відомий художник Лесь Панчишин, який зумів відобразити в кадрі один день, 24 години з життя артистки.

"Мені було важливо, щоб картинка в кадрі була тепла, справжня, навіть трохи "аналогова". І я дуже вдячна Лесю за те, що він відчув мою музику і побачив мене саме такою", – наголосила Тарабарова.

Нагадаємо, подруга Тарабарової на радощах розсекретила ім'я новонародженого.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Тарабарова відверто розповіла про материнство.

Також портал "Знай.uа" писав, що Тарабарова з сином повертаються додому, фанати не натішаться.