Скандальна українська співачка, яка ще з часів Майдану переїхала жити та працювати до Росії, Таїсія Повалій, невдало зробила "уколи молодості".

Про це сама виконавиця розповіла в інтерв'ю виданню Співрозмовник.

За словами Повалій, через ботокс вона позбулася найдорогоціннішого - голоса. Співачка розповіла, що одного разу так "обкололась" ботоксом, що не змогла співати. Тоді Таїсі Повалій довелося відмінити концерт.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Крім того, артистка відзначила, що з часом уколи стали для неї залежністю. Спочатку зірка хотіла позбутися кількох зморшок, щоб виглядати молодше, але в якийсь момент не зупинилася вчасно. Повалій дуже здивувалася, коли дізналася, що ботокс розслабляє м'язи, і це може негативно впливати на здатність співати.

Нагадаємо, скандально відомі співачки, які так люблять гастролювати по Росії і збирати там нагороди, Ані Лорак, Таїсія Повалій та Світлана Лобода, несподівано для всіх прилетіли в Україну. Фото і відео з підтвердженням жінки розміщували у себе в соціальних мережах.

Навіть більше, музичні виконавиці відіграли концерт у Києві. Співачки взяли участь у святковому концерті одного з українських телеканалів.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", співачка українського походження, яка вже не перший рік живе в Росії, Таїсія Повалій черговий раз дала привід прихильникам задуматися про свою суперечливу позицію. Нещодавно в соціальних мережах вона опублікувала фото, де відкрито хизується своєю поїздкою до Санкт-Петербурга.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що скандальна українська співачка і подружка екс-президента України Віктора Януковича Таїсія Повалій днями прилетіла в Україну. І вже навіть встигла сходити на один з українських телеканалів. Поки що не зрозуміло, навіщо.