Багато хто говорить, що в Голлівуді не може бути справжнього кохання. Новини тільки підтверджують це: знамениті пари постійно розлучаються і зраджують один одному. Проте, є серед зірок і такі, хто дійсно створив щасливі союзи, які можуть витримати перешкоди. Читайте в матеріалі Clutch про зіркові пари, які змогли протриматися разом крізь усі життєві труднощі.

Вікторія і Девід Бекхем

Девід та Вікторія вже у наступному році будуть святкувати 20 років спільного життя. Вражаюча цифра, особливо враховуючи те, що вони - одна з найкрасивіших пар шоу-бізнесу. Вікторія каже, що Девід підкупив її трепетним ставленням до сім'ї, яку він завжди обирав замість розваг з друзями.

Деборра-Лі Фернес і Х'ю Джекман

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Офіційно шлюб Х'ю Джекмана і Деборри-Чі Фернес був укладений у 1996 році. Злі язики не розуміли цей союз: Деборра старша за Х'ю на 13 років і виглядає явно не на рівні з голлівудським красунчиком. Однак, судячи з усього, подружжю дійсно подобається проводити час разом, а це найголовніше.

Коли вони познайомилися, Фернес була відомий продюсером, яка "взялася" за кар'єру Джекмана. Завдяки дружині він зміг повністю розкрити свій талант і реалізувати себе в киноіндустрії. У акторів є дорослі прийомні діти та собаки, яких вони, природно, вигулюють разом.

Курт Рассел і Голді Хоун

Курт Рассел і Голді Хоун - одна з найміцніших пар Голлівуду. Голді неодноразово зізнавалася, що закохалася в Курта з першого погляду. Пара майже відразу відчула, що вони зобов'язані бути разом, що вони повністю підходять один одному у всіх сенсах. Минулі невдалі шлюби не завадили їм побудувати справжню сімейну ідилію, яка триває вже 35 років.

Нагадаємо, Вікторія Бекхем знялася у незвичайній фотосесії для австралійської редакції модного глянцю Vogue.

Раніше Знай.ua повідомляв, фільмом, який викликав найбільшу кількість обурення з боку глядачів за останній рік, було названо фантастичний екшн "Логан" з Х'ю Джекманом у головній ролі.

Також Знай.ua писав, вчені показали, як будуть виглядати діти принца Гаррі і Меган Маркл.