В інтерв'ю австралійському телебаченню колишній британський футболіст Девід Бекхем зізнався, що його шлюб з дизайнером Вікторією - "це завжди важка робота". І що з роками вона стає все складніше".

Як пише видання Daily Mail, бесіда з журналістами пройшла на тлі безперервних чуток про те, що пара знаходиться на межі розлучення. Є, втім повідомлення, що Бекхеми вирішили владнати свої розбіжності шляхом розширення сімейства.

"Коли люди одружені стільки, скільки ми, це завжди стає важкою роботою, виникають певні труднощі", - сказав Девід.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Девід Бекхем і колишня учасниця групи Spice Girls Вікторія Адамс одружилися в 1999 році після двох років знайомства. У них троє синів (19-річний Бруклін, 16-річний Ромео і 13-річний Крус) і семирічна дочка Харпер, і вони вважаються зразково-показовою зірковою сім'єю.

Дружина зіркового футболіста, співачка, дизайнер, а з недавнього часу ще і кондитер Вікторія Бекхем знялася в незвичайній фотосесії для австралійської редакції модного глянцю Vogue. Відповідні фото знаменитість опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

У підписі до фото Вікторія Бекхем повідомила шанувальникам, що вона прикрасила глянець у зв'язку з десятою річницею її модного бренду. Номер з фотографіями та інтерв'ю зірки з'явиться в продажу вже в листопаді 2018 року.

Нагадаємо, днями стало відомо, що знамените подружжя Бекхемів прийняло рішення розлучитися зі своїм величезним особняком. 43-річний Девід Бекхем і його 44-річна дружина Вікторія розлучаються з шестикімнатним будинком в Беверлі-Хіллз, якого вони набули у 2007 році відразу після того, як футболіст уклав контракт з клубом " Лос-Анджелес Гелаксі (LA Galaxy) на 250 мільйонів доларів.

Нагадаємо, син Вікторії Бекхем виклав інтимні фото матері, шанувальники шоковані.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Вікторія Бекхем в рушнику вигуляла дорогу прикрасу.

Також портал "Знай.uа" писав, що Вікторія Бекхем в черговий раз показала свою "рогатку".