Відомий російський музикант, лідер рок-групи "Машина часу" Андрій Макаревич записав пісню присвячену виступу Володимира Путіна на "Валдаї".

Артист вирішив музично висловитися на слова президента Російської Федерації про те, що всі росіяни потраплять у рай у разі ядерного удару.

Андрій Макаревич

Відповідний відеоролик Макаревич опублікував на своїй сторінці в Facebook.

Як відомо, у четвер, 18 жовтня Володимир Путін на засіданні Міжнародного дискусійного клубу "Валдай" відповів на питання про те, що буде з тими, хто застосує ядерну зброю проти Росії. Він заявив, що "ми як мученики потрапимо в рай, а вони просто здохнуть, навіть не встигнувши покаятися".

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Geplaatst door Андрей Макаревич op Zaterdag 20 oktober 2018

Нагадаємо, лідер російської групи "Ленінград" Сергій Шнуров написав вірш за мотивами вчорашнього виступу президента РФ Володимира Путіна в клубі Валдай. Там Путін зробив неоднозначну заяву щодо ядерної війни.

Наприклад, Путін заявив:

"У нас немає в нашій концепції використання ядерної зброї превентивного удару. Наша концепція - це відповідь на зустрічний удар. Але агресор повинен знати: відплата неминуче, все одно він буде знищений. А ми як жертва агресії, ми як мученики потрапимо в рай, а вони просто зникнуть. Тому що вони навіть покаятися не встигнуть".

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", музыкант, композитор, поет і лідер групи "Машина часу" Андрій Макаревич пояснив, що конфлікт між державами завжди відбувається на рівні влади, а не простих громадян. Про це артист повідомив на своїй сторінці в Facebook.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що начальник кримських і донецьких головорізів Володимир Путін на форумі "Валдай" в Сочі знову повторив марення про те, що Крим "перейшов" до складу Російської Федерації на законних підставах.