Колишня ведуча популярної телепрограми «Орел і решка» Леся Нікітюк, присвятила чуттєву пісню одному із суддів проекту Владу Ямі.

Про це повідомляє Народна правда.

Відома телеведуча зараз бере участь у відомому танцювальному проекті «Танці з зірками 2018». Ймовірно над назвою пісні довго не мудрували, адже назвали її просто і зрозуміло - «Влад Яма».

Хіт "Влад Яма" Леся Нікітюк виконала не сама, а в дуеті з Сергієм Бабкіним.

У тексті пісні запальна учасниця згадує всі «компліменти» та приємні слова, які їй дісталися від Ями на проекті. Владові легко не було, адже його порівняли і з мостом Патона, і мокрим трусам, і іншими оцінками знаменитого танцюриста.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

«Влад Яма, Влад Яма, яка драма», - з емоціями заспівала Леся, інтригуючи обіцянкою затанцювати новий танець.

Чи оцінить Влад Яма таку творчість, побачимо у неділю.
Покине сьогодні проект Леся Нікітюк, чи ні, залишається тільки гадати.

Нагадаємо, раніше учасника "Танці з зірками" госпіталізували з небезпечною хворобою.

Учасник шоу "Танці з зірками", партнер співачки Мішель Андраде Женя Кот потрапив до лікарні напередодні нового ефіру. У танцюриста діагностували запалення легень.

Як повідомляв портал "Знай.uа", стало відомо, що повернуть твоїх улюбленців: "Танці з зірками" приготували грандіозний сюрприз.

Після виходу відомої телеведучої Оксани Марченко з "Танців" організатори проекту шокували глядачів несподіваною пропозицією. Так, шанувальникам шоу запропонували повернути одну з пар, яка вилетіла, і її оберуть самі глядачі.

Також "Знай.uа" писав, про те, що Нікітюк показала іншу сторону Танці з зірками.

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Знаменитість бере участь у проекті "Танці з зірками", готуючись до кожного ефіру дуже наполегливо. Кожен четвер артистка випускає свій влог на каналі Youtube і показує закулісся шоу та підготовки виступів.