Повернення української співачки Олі Полякової на шоу "Танці з зірками" вийшло феєричним та епатажним, як і сама виконавиця. Днями вона допомагала ведучому та актору Юрію Горбунову перетворити ефір на справжній вир емоцій, чим дуже вразила глядачів.


Артистка запропонувала учасникам вгадувати, який бал вони отримають за свої постановки, а в разі неправильної відповіді Полякова повинна була знімати по одному елементу одягу. У підсумку, коли учасники виступили, співачка вийшла до глядачів майже оголена.


Втім, такий вчинок оцінили доволі неоднозначно. Дехто з користувачів засудив Полякову за надмірну відвертість, інші навпаки підтримали і зробили чимало компліментів стосовно її зовнішнього вигляду.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Все вульгарно", "Соромно", "Це її рівень", "з почуттям гумору у неї все в порядку", " ризикована дівчина! зараз по кісточках розберуть .. живіт не плоский там ..", " Мабуть, оце і є розквіт самобутньої української культури...", "нічого особливо", " Поверніть Могилевську, на блонду гидко дивитися, з шоу роблять Маски шоу", " Справжня красуня... Дійсно, вона номер 1", - пишуть у коментарях.


Дивіться: Оля Полякова роздяглася у прямому ефірі

Оля Полякова роздяглася у прямому ефірі

Хотіли яскравих видовищ? На українському ТБ їх з головою Обережно! Відео 18+

Geplaatst door Obozrevatel op Maandag 22 oktober 2018


Нагадаємо, Полякова зганьбилася у ресторані.
Як повідомляв Знай.ua, Полякова феєрично повернулася на шоу "Танці з зірками".
Також Знай.ua писав, Полякова змінилася до невпізнання.