Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram чергову російську нагороду. Так, знаменитість похвалилася "Проривом року" в номінації "Краще концертне шоу року". Так, артистка вважає, що побила всі рекорди.

"#шоуДива визнано кращим у номінації «Концертне шоу 2018 року»! 🏆 #лучшеешоу 💪Б'ємо рекорди! Браво кращому режисерові @olegbodnarchuk! Браво всій команді!", - поділилася радістю Лорак. Фолловери взялися коментувати: "Я була на шоу в Олімпійській і мені не сподобалося, ні, до самого шоу питань немає, все красиво: декорації, костюми, світло, АЛЕ вийшла Лорак і ні привіт і ні допобачення і навіть коли Філіп подарував букет теж була тиша тобто жодного слова не сказала залу, цим і не сподобалося.", "ця стара злизала цей маскарад у зарубіжних зірок, думала досягне їх рівня!", "Вона постаріла...😭 І взагалі як всі почали худнути всі однакові стали.", "Бийте рекорди в Києві... слабо?".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.