Відома у всьому світі модель Маріса Папен в черговий раз шокувала шанувальників своєю відвертою фотосесією

Відомо, що 25-річна дівчина популярна завдяки своїм колекціям фотографій з різних куточків світу. Вона не бачить ніяких перешкод, і використовує світові пам'ятки для фонових заставок.


Маріса Папен відрізнялася завжди креативним підходом у виборі поз. Багато дівчат можуть тільки позаздрити її впевненості в собі. Оскільки дівчина досить відома, не обходиться і без заздрості. У соціальних мережах її часто критикують. Незважаючи на все, Маріса продовжує дивувати.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще


На цей раз її локацією стало турецьке місто Стамбул. Тільки уявіть, які соковиті фото можна зробити в куточку світу з настільки цікавою і своєрідною культурою. Раніше в її колекції були такі місця, як Карнакський храм в Єгипті, святині Ізраїлю і церква Фредеріка в Данії. І скрізь вона фотографувалася без одягу. Стиль ню їй до лиця, про що говорить кожна окрема фотографія.


У Стамбулі модель обрала Софійський собор. Він зараз працює в режимі музею. Дівчина позувала в чорному хіджабі і час від часу піднімала його, щоб показати всім нижню частину свого тіла.


Зазначимо також, що раніше модель навіть заарештовували за такі інтимні фото в громадських місцях. Так, наприклад, в Єгипті дівчина потрапила у в'язницю.

Там їй вдалося уникнути покарання, посилаючись на банальне незнання законів. Ідея таких фото, за словами самої Папен, в тому, щоб допомогти людям звільнитися від психічних стереотипів, які нав'язують уряд і релігія.

Нагадаємо, раніше Нікі Мінаж вивалила величезні персики в латексному боді.


Як повідомляв портал "Знай.uа" зухвала і приваблива: Тіна Кароль у блискучій сукні грайливо попозувала перед камерою.


"Знай.uа" писав, вже не няшка: Брежнєва стала небезпечною, надівши картуз.