Ассія Ахат на своїй сторінці в Instagram опублікувала фото своєї фігури. За словами артистки, головне в її житті – правильне і здорове харчування


Українська Скрипалька вразила шанувальників своїм зовнішнім виглядом. У свої 53 року їй вдається залишатися стрункою і подкаченной, чому позаздрить будь-яка молода дівчина. Ще недавно Ахат вражала стрункою фігурою в бікіні, зараз показала всім користувачам соцмережі підтягнутий прес. Це все результати посилених тренувань, за словами самої скрипальки.


Пружний живіт став об'єктом обговорення. На думку користувачів, це результат здорового способу життя та регулярного спорту. Більшість же зазначили, що артистка стала дійсно предметом для наслідування. Її фігура доводить, що вік не перешкода залишатися сексуальною.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Сама ж Ассія Ахат у підписі до фото закликала всіх любити і берегти себе.

"У житті все треба робити з любов'ю. Якщо я вирішила вести здоровий спосіб життя, правильно харчуватися, регулярно займатися спортом, я це буду робити із задоволенням. Прагнучи робити себе досконалішими, не можна забувати любити себе такими, якими ми є. Можна трішки покритикувати себе, жартома, але чи потрібно? Адже стільки критиків навколо! Пам'ятати про своє здоров'я і берегти себе!" - написала жінка.


Головною зброєю стало здорове харчування, з яким бути стрункою і впевненою в собі дуже легко.


Нагадаємо, раніше ми писали про секрети догляду знаменитих красунь, яким не потрібна косметика.


Як повідомляв портал "Знай.иа" сідниці на мільйон: секрети шикарних стегон від Лопес, Бейонсе і Кардашьян.


"Знай.иа" писав, секрет бездоганного стилю: ці речі француженки не надінуть навіть під страхом смерті.