Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram.

Цього разу українська співачка показала шанувальникам, як зустрічає осінь у Києві. Тільки нещодавно зірка публікувала фотографії з Німеччини і розповідала про свої концерти у німецьких містах, а тепер, схоже, повернулася в Україну і насолоджується осінню в Києві.

На фотографії Настя Каменських позує в короткій балоновій курточці з леопардовим принтом, а також у чорних брюках з червоними вставками по боках, які більше нагадують спортивні штани. Також на ногах артистки ми бачимо масивні чорні кросівки. Волосся співачка розпустила, а на її обличчі яскравий макіяж.

Шанувальники не пройшли повз і почали коментувати нову публікацію улюбленої артистки. Однак не всім припав до душі новий образ Каменських. Багато вказали Насті на те, що леопардовий принт – це зовсім не модно у наш час.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Куртка жах! Люди ви чого?","А де Потап?", "Дивний наряд, несмак", "Ви реально думаєте, що леопардове це круто?", "На сільській дискотеці в треніках", "Скоро і моя леопардова шуба буде актуальна", "Мода, що ти робиш з нами. Леопардовий – еталон вульгарності і несмаку, тепер в моді", "Чорна пантера", "Настюш, ти шикарна, не можу намилуватися", - пишуть шанувальники в коментарях до фото.

Раніше повідомлялося, що Настя Каменських засунула в рот щось довге. В цей раз українська співачка показала шанувальникам, чим займається кожну вільну хвилину, яку знаходить у своєму щільному графіку. Як відомо нещодавно співачка презентувала свій новий кліп на пісню "Peligroso". Так от, цю пісню Настя Каменських заспівала на іспанській мові. Очевидно, що на композиції "Peligroso" вона зупинятися не збирається, так як активно вивчає іспанську мову.

Нагадаємо, Настя Каменських здивувала шанувальників новим образом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.