Найскандальніша українська телеведуча, колишній "ревізор" Ольга Фреймут не дуже часто ділитися з фанатами подробицями з особистого життя. Але, як би там не було, Оля все ж час від часу викладає нові фото на своїй сторінці в Instagram.

Так, в цей раз Фреймут порадувала фоловерів милим селфі і розповіла про неприємність, яка з нею сталася, але не сильно її засмутила. Так, за словами телезірки, вона спізнилася на літак. І це дуже здивувало шанувальників Олі, адже усі знають, яка вона "правильна" і пунктуальна.

"Вперше в житті спізнилася на літак. Але встигла на наступний! А чому сьогодні ви радієте?". – підписала фотографію телеведуча. Шанувальники були здивовані такою новиною, адже запізнення від Олі точно ніхто не чекав.

Зазначимо, що на фото Фреймут позує в автомобілі і мило посміхається в камеру. Її волосся зібране у хвіст ззаду, а на обличчі майже немає косметики. На шиї Олі помітно теплий синьо-коричневий шарф, який вона одягла поверх темно-сірого пальта.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

"Добре, що все так добре закінчилось", "Олечка, на Вас це не схоже. У Вас все повинно бути чітко", "Фреймут, не біси мене", "Олю, ти на цьому фото, як персик! Красотулька!", "Буду дуже рада, коли ви повернетеся в програму "Ревізор". Вас немає і я перестала дивитися цю передачу, ви дуже круто її вели", "Красу нічим не зіпсуєш, багатодітна матуся, супер", "Неповторна", "Красива", - пишуть шанувальники в коментарях.

Раніше повідомлялося, що Фреймут знялася в чуттєвій фотосесії з зірковим чоловіком. Ольга Фреймут рідко розповідає про своє особисте життя. Телеведуча звикла все тримати в секреті. Але нещодавно вона і її чоловік - Володимир Локотко, генеральний директор "Нового каналу", знялися в чуттєвій фотосесії для журналу Viva.

Нагадаємо, Фреймут анонсувала новий проект, що чекає глядачів.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Фреймут ризикує вилетіти з "Нового каналу"

Також портал "Знай.uа" писав, що новий наряд Фреймут насмішив фанатів.