Співачка Оля Полякова ніколи не приховувала своєї шикарної фігури. І дійсно – «Супер-блондинці» є, чим пишатися. Довгі ноги, тонка талія, пружні форми. Не дивно, що країна бачила свою героїню телеекранів у всіх образах і ракурсах, не всі з яких пристойні. Але є і фотографії, які виявляються надзвичайно відвертими навіть для такої епатажної персони, як Полякова. Ну що ж, пошльопали в невеликий екскурс по відвертих фотографіях Олі?

Крім фотографій, Полякова знайома своїми провокаційними витівками. Так, одного разу на шоу «Танці з зірками» Полякова запропонувала учасникам гру на роздягання. Умови були такими: якщо зірка не вгадує точну кількість балів від членів журі, вона знімає якийсь предмет одягу. І коли всі зірки виступили на паркеті, Поляковій довелося роздягнутися догола.

Особливою гордістю Олі Полякової є її довгі ноги, які – уявіть! – складають 127 сантиметрів в довжину. Вона навіть сторінку в Instagram для них завела жартівливу. А в описі зазначила, що цим ніжкам пора робити сольну кар'єру.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще


«Привіт, ми ноги Олі Полякової! Ми вважаємо, що це ми зробили її зіркою, і ми заслуговуємо на більше! Тому ми тепер йдемо у сольне плавання, і будемо робити власну кар'єру! Тут ви зможете спостерігати наше життя і стежити за кожним нашим кроком», — так була підписана перша фотографія.
Сама співачка зі свого офіційного аккаунта звинуватила ноги у невдячності: «Ах ви невдячні! А я вам масаж робила».
Шанувальники знайшли ідею смішною, але деякі визнали, що артистка робить зі своїх ніг «фетиш».

https://www.youtube.com/watch?v=rFc-bRkI-O0


Раніше Полякова розкритикувала поведінку матюкливого нардепа Барни, який облаяв журналіста. Вона запропонувала депутатам зібратися в зграю і йти в одне непристойне місце, втім, про це в цитаті нижче:


«Всім привіт! Тільки що побачила відео, де народний депутат, обранець народу, посилає на три літери журналіста. Слухайте ви, слуги народу, а ви випадково не охрінли там всі, а? Ви, взагалі, за чиї гроші там сидить, сьорбаєте з корита? Ви взагалі розумієте, навіщо ви там знаходитесь? Ви думаєте, що ви туди прийшли, щоб красти гроші з бюджету, бути недоторканними? Так от, зберіться всі у величезну зграю, якою ви і є, і йдіть в ср*ку», — прокоментувала Полякова некоректну поведінку Барни.

Нагадаємо, раніше Знай.юа писав, що Оля Полякова здивувала фанатів, змінивши свій стиль до невпізнання і примірявши все найцікавіше з гардеробу.

Незважаючи на своє епатажну поведінку, Полякова – ніжна і любляча мати. Так, нещодавно співачка до сліз зворушливо привітала з днем народження свою доньку.