Відома американська фітнес-модель Ана Чері обожнює радувати своїх фоловерів гаряченькими фотографіями своїх пишних форм. А показати їй, дійсно є що. Дівчина популярна в Instagram завдяки своєму пишному бюсту і пружній попі, яку вона не соромиться демонструвати в мережі.

Так, в цей раз Ана Чері показала шанувальникам, як досягти таких же соковитих форм як у неї. А саме, вона опублікувала спокусливе відео з тренування в залі. Щоб підкреслити всі принади своєї фігури, модель одягла щільні легінси і спортивний топ кольору хакі. На відео звучить ритмічна музика, яка додає пікантності заняттям Чері в спортзалі.

Під час свого еротичного фітнесу (а інакше його не назвеш), модель стрибає з гумкою на ногах, піднімає гантелі та гирі, присідає і якомога частіше виляє сідницями на камеру. В кінці ролика Ана Чері демонструє накачані руки і мило посміхається.

Раніше повідомлялося, що волога і оголена Ана Чері показала пляжу соковиті булочки. Нещодавно зірка соцмереж показала фоловерам сміливе фото, на якому позує в дуже відвертому купальнику, який ледь стримує її пружні форми. Модель позує на пляжі присівши на коліна, а руками підтримує величезний бюст.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Дівчина млосно дивиться в камеру, її мокре волосся прилипло до чола, а на ногах пісок. Модель позує на пляжі серед каменів, а вдалині видніється море. Купальник Ани Чері настільки відвертий, що ледь приховує причинне місце, але в той же час оголює складки на тілі. Зазначимо, що за кілька годин знімок зібрав понад 25 тисяч лайків і кілька сотень позитивних коментарів.

Нагадаємо, Ана Чері не змогла натягнути топік на величезні персики.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ана Чері роздяглася, щоб розкрити рецепт краси.

Також портал "Знай.uа" писав, що спідниця голої Ани Чері розійшлася по швах у найпікантнішому місці.