Відома російська телеведуча і зірка популярного гумористичного телепроекту Comedy Woman Катерина Варнава активно веде сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість в своєму акаунті похвалилася новим автомобілем. От тільки фото в машині виявилося рекламним, про що свідчить підпис до нього.

Так, на знімку гумористка позує сидячи на водійському кріслі червоного Лексуса. Катя сидить трохи боком і спустила ноги з авто на асфальт. При цьому Варнава в окулярах і млосно дивиться в камеру. Актриса не посміхається, її руки вкладені на ногах, а ноги вона закинула одну на іншу.

Для фотографії зірка Comedy Woman одягла чорну шкіряну курточку і сині джинси, засукані на половину гомілки. Образ Катерина завершила бежевими лабутенами на шпильці, які майже зливаються з кольором шкіри на ногах. Саме ці туфельки і відзначили багато шанувальників.

"Бомбічні рисі, обидві дві", "Катя, які в тебе суперські туфлі!", "Як тебе ще не вкрали?", "Стильна", "Красивої жінки – гарна машина", "Катя, ти вже бренд", "Найсексуальніші щиколотки в світі", "Відмінно виглядаєте!", "Катя, ти супер", "Класна", "Розкішна жінка. Ви супер, стиль прям вау", "Катя з укладкою і на підборах – красуня", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото Варнави.

Раніше повідомлялося, що Варнава похвалилася своїм "багатством". Нещодавно знаменитість в своєму акаунті похвалилася кількістю своїх підписників у соціальній мережі. Так, актриса опублікувала нове фото з підписом: "Крихітка на 4,6 мільйона!", натякаючи таким чином на кількість підписників своєї сторінки в Instagram. Зазначимо, що на знімку Катя позує в леопардовому плащі з руками складеними на грудях. Довге світле волосся артистки розпущене, а на обличчі яскравий макіяж. Шанувальники не залишилися байдужими і засипали Варнаву компліментами.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, гола Варнава саркастично протроллила хейтерів.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Катерина Варнава з коханим попозували оголеними.

Також портал "Знай.uа" писав, що Варнава запалила на шоу Насті Івлєєвої.