Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила в черговий раз підігріти інтерес до своєї персони. Так, на своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала нову фотографію в незвичайному вбранні.

На знімку Ані Лорак позує чи то в автомобілі, чи то в гастрольному автобусі. Нова публікація у її аккаунті – це селфі, яке артистка зробила як би з висоти, піднявши руку з телефоном над собою. Проте в кадрі видно тільки обличчя і частину погруддя співачки.

На обличчі Лорак природний макіяж з підведеними очима і безбарвною помадою, волосся зібране ззаду. В цілому образ Ані Лорак виглядає траурним – на ній чорна водолазка і такий же чорний піджак. А в цілому фотографія вийшла трохи похмурою.

Тим не менш шанувальники не обійшли стороною нову публікацію в профілі артистки і почали засипати її комплементами. До речі, у підписі до фотографії Лорак написала коротко "Думаю про вас". На це фолловери теж відповіли – взаємністю.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

"А чого очі такі сумні?", "Ані, Ви прекрасні, єдина на світі", "Яка гарна", "Колір настрою чорний", "Дуже сумний погляд... Не знаю чому", "Все що не робиться, все на краще!", "Нюдовий макіяж шалено вам личить", "Ти наймиліша дівчина на світі", "Кароліна, ви красуня", "Не сумуйте", - пишуть користувачі в коментарях до фото.

Раніше повідомлялося, що після зради чоловіка Лорак сяє у блискучому вбранні. На своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала нову фотографію в незвичайному вбранні. На знімку Ані Лорак позує в спокусливій позі, замріяно дивлячись у камеру. На ній короткий піджак з довгими рукавами і короткі шорти. Все це сяє і виблискує, адже наряд інкрустований чи то стразами, чи то пінетками. Місцями цей блиск настільки не природний, що можна припустити, що фото пройшло крізь фільтри фотошопу, де йому надали блиску.

Нагадаємо, Ані Лорак, Лобода і Повалій завили на рідній землі, українці в сказі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що фанати просять забратися знеславлених зірок з України.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лорак приїхала в Київ і сховалася на "Інтері", українці лютують.