Джим Парсонс, що виконав роль Шелдона Купера в популярному телесеріалі "Теорія великого вибуху" став найбільш високооплачуваним телевізійним актором.

Відповідний список був опублікований в журналі Forbes.

Парсонс очолив рейтинг найбільш високооплачуваних з показником 26,5 мільйона доларів в рік.

На другому місці, серед акторів-багачів, виявився колега Парсонса з "Теорії великого вибуху" - Джонні Галекі з річним заробітком близько 25 мільйонів доларів.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Третю сходинку рейтингу між собою розділили актори телесеріалу "Теорія великого вибуху". Forbes повідомив, що Саймон Хелберг і Кунал Найяр за рік отримали по 23,5 мільйона доларів.

Марк Хермон, що виконав головну роль в серіалі "Морська поліція. Спецвідділ", замкнув п'ятірку акторів з найбільшими доходами, заробивши 19 мільйонів доларів.

Нагадаємо, у цьому році найбагатшим став Джордж Клуні. 57-річний американець за рік заробив 239 мільйонів доларів. Правда, так розбагатів Клуні не завдяки ролям у кіно, а завдяки алкоголю. 5 років тому актор став одним із засновників компанії з виробництва текіли. В цьому році бізнес продали за один мільярд доларів.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", у своїх інтерв'ю багаті і знамениті зазвичай говорять, що вибрали такий шлях самостійно, а шанувальників переконують своєю широкою усмішкою, що цілком щасливі. Ці історії про знаменитих, одиноких і зовсім не молодих жінок, які ніколи не були одружені і навряд чи будуть.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що це зараз вони багаті і знамениті. Але майже всім нинішнім голлівудським зіркам доводилося зніматися в рекламних роликах за копійки.