Герцогиня Сассекська Меган Маркл, дружина британського принца Гаррі, осоромилася на червоній доріжці, прямо під час офіційного прийому в королівстві Тонга.

Цю інформацію повідомляє Daily Mail.

На світському заході Меган з'явилася в компанії свого чоловіка і ярлика, який летів за нею всю дорогу. Мабуть, герцогиня забула зняти його з наряда. До речі, одягнена Меган Маркл була в ефектне червоне плаття відомого бренду Pleated Floral Gown.

Нещодавно принц Гаррі і Меган Маркл відвідали острів Фіджі, у рамках своєї поїздки по країнах Океанії. Герцогиня вийшла з літака в аеропорту вже в новому образі. Швидше за все, вона переодягалася в поспіху і стилісти не встигли побачити ярлик з цінником на подолі сукні.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Фотографії з червоної доріжки блискавично поширилися в мережі.

Нагадаємо, британський принц Гаррі і його вагітна дружина Меган Маркл перебувають з офіційним візитом в Австралії, де побували на Іграх для людей з обмеженими можливостями або Іграх нескорених.

Принц Гаррі відзначився жартівливим вчинком, повідомляє телеканал ABC News Australia. Він приміряв труси, які йому подарували на спортивному заході Invictus Games в ході його візиту до Сідней.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", для урочистих заходів у Фіджі Меган Маркл вибрала довге блакитне плаття, яке ще більше підкреслило її кругленький животик. Свій вишуканий образ дружина принца Гаррі підкреслила великими сережками з діамантами.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що принц Гаррі забезпечив, щоб його вагітній дружині герцогині Сассекській було комфортно в неділю,21 жовтня, коли королівська пара вийшла в море подивитися фінал з вітрильного спорту на Іграх нескорених.