Відома російська модель Ірина Шейк, яка зараз живе і працює в США, дуже часто змушує чоловічу половину її фоловерів пускати слинку пікантними фото на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість показала дуже зворушливий кадр з недавньої фотосесії. Так, дівчина позує з пухнастим котим в м'якому светрі, рекламуючи популярний бренд.

"Так схвильована, нарешті виходить моя капсульна колекція з @ellentracynyc 💖 Мій улюблений светр звідси...вже можна купити!", - поділилася новиною Шейк. Фолловери не змогли пройти повз: "Ви прекрасні!!", "Просто жінка мрія!)🔥🔥🔥🙃🤪🤓", "Крааяяяяя моя любов)))))))", "Ірина це єдине взагалі фото на якому я милуюся не тільки на вас😂❤️", "Безпрограшний варіант - красива жінка і кіт", "Дуже фактурний затишний светр! Ірина - розумниця 😍", "яка кісонька !!!".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ірина Шейк показала дуже пікантний знімок в Instagram. Зовсім нещодавно знаменитість знову оголилася, засмагаючи на пляжі. Бікіні Ірина замінила звичайними черепашками.

Також Шейк показала розкішне тіло в зеленому купальнику, позувавши для журналу ES Magazine. На обкладинці дівчина життєрадісно побавитися з душем.