Відома американська фото - і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила довести, що її форми зовсім не силіконові, адже вона витрачає на тренування майже весь вільний час. Так, дівчина прорекламувала власний бренд спортивного одягу, показавши кілька вправ.

"Стрибай стрибай!", - порадила фанатам Чері. За 17 годин відео зібрало 376 тис. переглядів. Фолловери ж почали захоплюватися новою колекцією топіків і лосин, а також розхвалювати пружну п'яту точку Ани.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ана Чері умістила масивні груди і стегна в крихітне бікіні, рекламуючи власний бренд купальників.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також знаменитість побувала в Італії, показавши розкішні форми у відвертому купальнику і запропонувала самим хтивим фанатам приєднатися до її приватної сторінки та экслюзивного Snapchat, не безкоштовно, звичайно.

А ще дівчина вирушила знімати календар на Карибські острови і скупалася в одязі на голе тіло.