Популярна 26-річна британська модель, зайчик Playboy, учасниця шоу «Х-фактор» і Celebrity Big Brother, актриса Хлоя Кхан дуже активно веде свою сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість прогулялася по вулиці в одній коротенькій бежевій сукні, що нагадує пальто, явно забувши про нижню білизну. Так, до дівчини навіть підійшов сфотографуватися один з її фанатів.

"1, 2 або 3?", - попросила допомогти їй з вибором Кхан. За 15 годин фото зібрало 26 тис. лайків. Фолловери ж почали захоплюватися фігурою дівчини. Варто зазначити, що думки фанатів розділилися, проте найбільше їм сподобалася перша і третя фотографії.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Хлоя Кхан часто демонструє пишні форми, над якими потрудилося безліч пластичних хірургів. Виявляється, що у дівчини є багато хейтерів і більшість з них - чоловіки.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також знаменитість вирішила погратися біля басейну, показавши масивні форми і поскаржилася, що прокинулася від дикого похмілля.

А ще Кхан вирішила заглянути в спа-салон, вибравши для цього дуже незвичайний купальник. Її принади були суцільно покриті декоративними золотими деталями.