Світська левиця, власниця власного косметичного бренду, сестра Кім Кардашьян, Кайлі Дженнер порадувала фоловерів в Instagram дуже зворушливими сімейними кадрами. Так, в цьому році маленька донька Кайлі і Тревіса Скотта, Стормі, відзначає свій перший Хеллоуїн. Молоді батьки вирушили на приватну ферму Underwood Family Farms в Каліфорнії, де дитина змогла погодувати домашніх кізок і пограти в гарбузах.

"Перша гарбузова ділянка", - трепетно підписала фото Дженнер. За 17 годин милий знімок Стормі в гарбузах зібрав майже 4,4 млн. лайків. Фолловери ж залишились в захваті, розчулюючись щоками малятка. Більшість почали бажати сім'ї хороших вихідних і робити безліч компліментів.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кайлі Дженнер присіла біля ліжка, надівши коротенький білий наряд і високі шкіряні ботфорти. Варто відзначити, що після святкування дня народження знаменитість стала платиновою блондинкою.

Також зірка показала першу спільну фотосесію з донькою Стормі.

А ще Кайлі попрощалася з усіма філерами на обличчі.