Американська актриса Наталі Портман підкорила глядачів і запрошених на гала-концерті L. A. Dance project's Gala, присвяченому танцювального проекту

Портман

Знаменитість ізраїльського походження не посоромилася відкрити своє тіло, надівши напівпрозоре плаття.


Незважаючи на критику на її адресу з приводу відвертого вбрання, більшість ознаки плаття модним і стильним. Актриса стала об'єктом обговорення навіть через деякий час після свого виходу в світ. Відомо, що чоловік Портман є куратором цього проекту L. A. Dance project's Gala, а також керувати танцювальною групою L. A. Dance project's. Ні в кого навіть не було сумнівів, що Наталі буде візитною карткою цього вечора.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще


Для публіки вибрали напівпрозорий текстиль насиченого червоного кольору. Тканина дійсно дуже просвічувалася, тому можна було розглянути фігуру актриси. Найбільше виділялася груди. Особливо ефективними виходили знімки при включеній спалаху, що вдалося відобразити на світлинах.


До речі, зовсім недавно ходили чутки про те, що в родині Портман все не так гладко. Однак пізніше стали говорити про те, що зоряну пару возз'єднав друга дитина після народження якого відносини стали налагоджуватися. Тепер же вони разом позують перед світлом камер з щасливими обличчями.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як знаменитості маскують тонкі і рідкісні волосся.

Як повідомляв портал "Знай.uа", звучить дуже дивно: справжні імена голлівудських зірок, про яких ви точно не знали


"Знай.uа" писав, двійники з минулого: 12 фото знаменитостей, які змушують повірити в реінкарнацію.