Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Здається, всі підписники вже звикли до не завжди доречних, а іноді і відверто дивних витівок знаменитості. Однак, Волочкова продовжує дивувати. Частіше неприємно. І цей раз не став винятком.

Ні для кого не секрет, що Анастасія Волочкова дуже часто займається рекламою у своєму акаунті. Більше того, як можна помітити з її сторінки, майже кожен пост – це реклама чогось. Вона вже рекламувала готелі, салони краси і навіть сантехніків та столярів. Цього разу Анастасія вирішила прорекламувати пансіонат, у який помістила свого хворого батька і розповіла про його нелегку долю.

"Уже 10 років минуло з тих пір, як сталася біда з моїм татом і він переніс два інсульти... Паралізована права сторона і немає мови...Всі ці роки я намагаюся зробити все можливе для його відновлення. На жаль, це все доводиться координувати з Москви. Нещодавно я була в Пітері і вирішила влаштувати тата на деякий час в хороший пансіонат. Об'їздивши багато місць, знайшла неймовірне місце «Опіка». Як же я рада, що за татом такий професійний догляд! І настрій його краще. Я вдячна всім працівникам цього місця за таку опіку над тими людьми похилого віку, хто там знаходиться! Це просто святі люди! І я помічаю деталі. Коли в перший день я приїхала до нього, важливо було побачити його настрій. А мені він завжди радий. А незабаром він повернеться в свою квартиру, яка буде облагороджена! Як важливо робити добро. І мені хочеться скрасити татове життя нехай і за таких непростих обставинах. Спасибі всім, протянугвшим мені руку підмоги в цьому питанні! Молюся за вас. «Опіка»! Ви найкращі! «Поки ми живі, можна все виправити...», - підписала відео Волочкова.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Шанувальники в шоці від того, що скандальна балерина так обійшлася зі своїм батьком, ще й прорекламувала пансіонат на своїй сторінці.

"«Як важливо робити добро»? Ви доглядаєте за своїм рідним батьком, для адекватних це норма!", "Я правильно розумію – це будинок престарілих?", "Настя, він же чоловік, тим більше чемпіон, навіщо показувати його слабкість на весь світ?", "Я думаю батьку в "опіці" погано не буде, хоча б тому, що він батько Вилочкової", "Огидна свиня! Рідну людину в будинок інвалідів віддала... Впевнений, твоя дочка тебе так само сбагрить", - пишуть розгнівані фоловерів в коментарях.

Нагадаємо, промежина Волочкової схвилювала фанатів не на жарт.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова спробувала заспівати, чим сильно налякала фанатів.

Також портал "Знай.uа" писав, що Анастасія Волочкова вивалила груди прямо в храмі.