Випадковий перехожий зняв піврічного принца Луї на руках у батьків, коли ті залишали вертоліт, і опублікував у своєму акаунті в Instagram.

Принц Вільям і Кейт Міддлтон
Принц Вільям і Кейт Міддлтон

Кейт і Вільям приземлилися в королівських садах в Кенсінгтоні. Цікаво, що герцог Кембриджський сам керував гелікоптером. Востаннє маленького принца Луї бачили ще в липні, під час хрещення.

Принц Луї з'явився на світ 23 квітня. У пари є ще двоє дітей - принц Джордж і принцеса Шарлотта. Єлизавета ІІ наполягла на тому, щоб діточок якомога менше залучали до публічного життя, щоб вони насолоджуватися безтурботним дитинством.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше повідомлялося, що герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон та її чоловік принц Вільям зустріли короля Нідерландів Віллема-Олександра з дружиною.

Урочистий вечір пройшов у Букінгемському палаці у вівторок, 23 жовтня. Про це пише The Daily Mail.

З такої нагоди, герцогиня одяглася в сукню зі шлейфом блідо-блакитного кольору від модного бренду Alexander McQueen. Доповненням образу була улюблена тіара матері принца Вільяма принцеси Діани і брошка з портретом королеви на жовтій стрічці.

На цей раз вибір сукні герцогинею сподобався далеко не всім. Користувачі мережі вже встигли охрестити сукню, як "найгіршу у житті Кейт Міддлтон". Деякі порівняли її з вбраннями подружки нареченої або ж з сукнею для випускного.

Герцогиня Кембриджська не вперше дивує вибором одягу. Кейт Міддлтон часто вибирає навіть на офіційні заходи бюджетні речі. До того ж, дружина принца Вільяма, не соромлячись, може одягнути один і той же наряд кілька разів і не боїться осуду.

Нагадаємо, Кейт Міддлтон у бюджетній сукні влаштувала закриту вечірку.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у мережі показали архівне відео першої зустрічі Кейт Міддлтон і принца Вільяма.

Також "Знай.ua" писав, що Кейт Міддлтон вийшла з декрету і відразу вирушила у справах.