Після чуток про те, що Галкін зраджує Пугачовій і на них чекає розлучення, той несподівано вирушив до Німеччини. Шанувальники поки що розмірковують, чому, але швидше за все він вирішив відправитися на закордонні гастролі, які давно планував.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Проте, джерела повідомляють, що привід для подорожі Галкіна не тільки в концертах. Після скандалу, пов'язаного з Барановською, йому вже не так легко шукати коханок в Росії і він вирішив поїхати туди, де його ніхто не впізнає. У Німеччині крім величезного російськомовного населення проживає чимало знаменитостей з країн колишнього СРСР. Після скандалу Галкін буде більш ретельно підбирати місця зустрічей, де його не знайдуть всюдисущі папараці.

Тепер же ситуація обернулася зовсім не на користь гумористу. Він розлучився з Барановською і залишився без підтримки в тому випадку, якщо Пугачова його не пробачить. З іншого боку, його імідж зіпсований, і залишається тільки продовжувати показувати себе зразковим сім'янином. У Німеччині у нього на це більше шансів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Раніше повідомлялося, у цьому році мережу підірвала інформація про новий роман з молодою панною. Обраницею нібито стала 33-річна Юлія Баранова.

Цікаво, що з появою подібних відгуків Барановська почала різко міняти свій стиль і навіть намагатися бути схожою на Аллу. Найімовірніше, дівчина просто прислухалася до думки коментаторів і таким чином намагається утримати Галкіна. Це одна з версій. І це стосується не тільки одягу, але і рис обличчя.

Юлія Барановська
Юлія Барановська

Як зазначив один з користувачів: "Старієш, красуня". Чому це відбувається і чи дійсно Барановська звернулася до пластичного хірурга, щоб хоч чимось бути схожою на Пугачову, поки невідомо.

Нагадаємо, у мережі з'явилося кілька уривків з майбутнього кліпу Алішера на пісню "Скажи мені, Алла", в якому знялася Пугачова.

Раніше Знай.ua повідомляв, мережа шокував список коханок Галкіна.

Також Знай.ua писав, минуле Пугачової і Галкіна поставило крапку у скандалі з зрадою.