Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram.

Цього разу українська співачка опублікувала чорно-біле фото з подругою Оленою Голубитською, яку в підписі до світлини вітає з днем народження. На знімку дівчата позують в обнімку і весело сміються. При цьому подруга Каменських дивиться в камеру, а от Настя злегка нахилила голову так, що її обличчя майже не видно.

"Масік @golubitskaya ти неймовірно добра, чесна і хороша! Я тебе люблю і бажаю реалізувати всі свої мрії та плани! З днем народження!", - підписала фотографію артистка.

А ось шанувальники на цьому молому фото помітили дещо цікаве. Так, на знімку Настя позує в облягаючих латексних штанях зі шнурівкою на животі. Ось саме живіт Каменських дуже зацікавив цікавих фоловерів. Так, деякі з них вирішили, що співачка вагітна, а випираючий живіт, нібито, вже видно, як на цьому фото.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Пельмені?", "Приєднуюсь до привітань!", "Відмінні", "Дуже позитивне фото", "Приєднуюсь до привітань, бажаю багато кохання, здоров'я, щастя, удачі, гармонії і благополуччя", "Ви хоч когось не любите? Вже аж нудить від вашої велелюбності", "Животик!!!", "Настя вагітна?", - пишуть шанувальники в коментарях до фото.

Нагадаємо, Настя Каменських здивувала шанувальників новим образом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.