Відома голлівудська актриса Дакота Джонсон, яка зіграла головну роль Анастейші в культової трилогії "50 відтінків сірого", похвалилася тим, що прикрасила модний глянець. Відповідний знімок актриса опублікувала у своєму Instagram.

Так, на фотографії для журналу Tatler Дакота Джонсон позує в стильному вбранні, який, однак, не можна прискіпливо розглянути, оскільки знімок чорно-білий. На актрисі світла блузка з рукавами-ліхтариками і сірі штани з білими вставками по боках. Волосся зірки "50 відтінків сірого" розпущене, а на обличчі ледь помітний макіяж. Дівчина, стоячи боком, склала руки в кишені й дивиться в кадр, повернувши голову до камери.

Користувачі не пройшли повз і почали розхвалювати актрису і вітати з тим, що вона прикрасила обкладинку глянцю. Свої компліменти Дакоті Джонсон фолловери залишають в коментарях до фото.

"Мила крихітка", "Цей погляд", "Ви дуже красива", "Як ти прекрасна", "Ну дуже класна! Ідеал!", "Дуже гарно", "Супер", "Чарівна", "Красиво і так жарко", "Моя улюблена актриса", "Люблю тебе", - пишуть захоплені шанувальники, залишаючи тисячі лайків під фото зірки.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше повідомлялося, що зірка "50 відтінків сірого" показала кругленький животик. Відома голлівудська актриса Дакота Джонсон, яка зіграла головну роль у культової трилогії "50 відтінків сірого", сходила з подружкою в боулінг. Дівчата добре повеселилися, а актриса ще й опублікувала цікавий знімок свого дозвілля.

Так, на сторінці Дакоти Джонсон в Instagram з'явилася кумедна фотографія з вагітною подругою. На знімку дівчата позують з величезними животами. Ось тільки подружка тримається руками за справжній вагітний живіт, а Дакота Джонсон приклала до черева кулю для боулінгу і теж прикинулася "вагітною".

Нагадаємо, творці "50 відтінків свободи" почули вирок критиків.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що зірка "50 відтінків сірого" шокував подробицями постільних сцен.

Також портал "Знай.uа" писав, що Дакота Джонсон вперше заговорила про роман з солістом Coldplay.