Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів новим пікантним знімком в Instagram. Варто відзначити, що це рекламний пост, в якому Кардашьян піарить власний косметичний бренд.

На фотографії Кім Кардашьян позує в компанії темношкірого красеня, який до того ж повністю голий. Сама світська левиця з'явилася на знімку у відвертому бежевому купальнику закритого типу. Пишна шевелюра зірки спадає на плечі, а на її обличчі яскравий золотистий макіяж.

Обидва герої фотосесії сидять на табуретці, який більше нагадує бочку. Кім Кардашьян спокусливо вигнула спину, сперши її на руку темношкірого манекенника. При цьому вона дивиться в камеру, а її супутник взагалі мрійливо закрив очі.

Численні шанувальники сімейства Кардашьян і, зокрема, самої Кім, розсипалися в компліментах зірці, залишаючи свої відгуки в коментарях до фотографії. "Наймиліша жінка на землі", "Навіть не зрозуміла, що це її – лице і стегна настільки різні", "Ти дуже гарна", "Чарівна", "Дуже мила", "Неперевершена", "Сама досконалість", - пишуть фоловери в коментарях і залишають мільйони лайків.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Раніше повідомлялося, що голий красень прикрасив вечір латексної діви Кім Кардашьян. На постановочній фотографії, зробленій і відретушованій явно професійним фотографом, Кім Кардашьян позує в спокусливому латексному боді блакитного відтінку. При цьому модель зігнулася на дивані в сексуальній позі і дивиться у величезне дзеркало. А ось дзеркало це тримає абсолютно голий манекенник з ідеальним рельєфним тілом. Внизу лежить шматок синього шовку, який, мабуть, впав з плечей засмаглого красеня.

Нагадаємо, після експериментів з попою Кардашьян нарешті взялася за обличчя.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що у мережі порівняли фото Кайлі Дженнер до та після пластики.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кардашьян натягнула штору для душу і розмалювала дочку.