Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила невелике відео з тренування. Так, артистка в рамках челленджу "#obіцяюза100днів" почала мотивувати фанатів.

"Мій челлендж #obіцяюза100днів – про розвиток гармонійної особистості. Ми з брендом o.b.® вибрали 4 категорії, які є важливими складовими гармонійною і збалансованою життя. Це #краса, #враження, #спорт, #навчання ❤️ Вважаю, що важливо розвиватися у всіх напрямках. З сьогоднішнього дня кожна з нас повинна додати в своє життя #спорт! Почніть з малого – щодня робити планку і ви відразу відчуєте прилив енергії. Струнка фігура, гарний настрій – це саме те, що потрібно на шляху до позитивних змін у житті. . А якщо вам потрібна ще додаткова мотивація, щоб змінити своє життя і почати діяти – подивіться на мене 😊 Якщо змогла я – зможе і кожна з вас! Ставте перед собою цілі, вирішуйте діяти і досягайте !", - поділилася емоціями Каменських. Фолловери не змогли пройти повз: " Так Настюха! Зайняти правильну позу в цьому житті це ДУЖЕ корисний навик в житті..😜", "Нижче попу , Настя ))))", "Треба віджиматися, а не раком стояти!", "Руки не треба так складати. 😊".

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.