Деякі зірки роблять сотні операцій і не шкодують про це, а деякі буквально благають шанувальників не повторювати їх досвід і не лягати під ніж хірурга. Про зірок, які гірко пошкодували про пластику, читайте в матеріалі Clutch.

Ольга Спіркін

Ольга Спіркін після 40 вирішила зробити підтяжку обличчя за допомогою золотих ниток.

"Нам обличчя обкололи знеболюючим і почали ставити нитки. Біль була сильна. Після цієї процедури щоки "поїхали" вгору до очей", — поділилася актриса.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Після операції медики порадили Ользі прийняти препарат, який "розсмокче" нитки, але він зробив тільки гірше - разом з нитками пішли щоки. На щастя, Спиркиной вдалося відсудити у горе-клініки круглу суму.

Оксана Пушкіна

У 2007 році телеведуча вирішила зробити підтяжку і вирівняти носогубную складку. Після другої процедури у неї почалися ускладнення - на місці уколів з'явилися синці.

Оксана звернулася до лікаря який заявив, що препарат, який їй вкололи, містив пластик, який викликає запалення і може вразити мозок. Журналістці вдалося відсудити у хірурга відшкодування.

Юлія Началова

Після пологів співачка Юлія Началова вирішила збільшити груди в США. Результат не порадував ні її, ні шанувальників, тому через два роки співачка вирішила дістати імпланти. Однак, після операції Юлія відчула недобре.

"Мені було важко ходити і взагалі ворушитися. Виявилося, що під час операції мені занесли інфекцію", — зізналася в інтерв'ю Юлія.

Організму Юлії було завдано непоправної шкоди, у неї розвинулася подагра, з якою вона бореться досі.

Анастасія Шпагіна

Одеська барбі Анастасія Шпагіна зважилася на ринопластику, але результат її не порадував.

Через деякий час вона заявила, що ніс не дихає і в ньому утворилися западини. Через те, що клініка повністю ігнорувала її претензії, дівчині довелося звернутися в "Нехай говорять". Там Анастасія заявила, що їй довелося робити нову операцію, і що їй неодноразово погрожували розправою.

Нагадаємо, відомий шоумен понівечив дружину пластикою.

Раніше Знай.ua повідомляв, секрети догляду знаменитих красунь, яким не потрібна косметика.

Також Знай.ua писав, Лобода шокувала шанувальників зовнішнім виглядом.