Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram спільним знімком з чоловіком Едгаром Камінським. Так, знаменитість зізналася, що за останній час сильно змінилася, але зовсім не тому, що її чоловік - пластичний хірург. Артистка вважає, що роки тільки прикрашають жінку.

"Дивлячись на свої старі фотографії, бачу, як я сильно змінилася . І це не тому, що чоловік - пластичний хірург 👨🏻‍⚕️))))) Просто мені здається , що вік прикрашає жінку, якщо, звичайно, вона стежить за собою. Згодні ? ПС( для щасливих мам та дружин ): всі свої ДВІ пластичні операції я зробила задовго до знайомства з чоловіком 🙀😂", - поділилася емоціями Камінська. Фолловери взялися коментувати: "Ну ноги точно Чоловік пришив 😂💐", "Щаслива жінка-красива жінка", "Слава , я вважаю , що Ваші операції - це Ваша справа . Навіщо Ви виправдовуєтеся ? Нехай думають , що хочуть", "Раніше ви були просто гарна, а зараз розумна, мудра, жіночна, сексуальна і неймовірно вродлива!!!", "Обличчя стало зовсім інше. Як на мене - губи занадто великі.".

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Слава Камінська поділилася спільним знімком з Лесею Нікітюк в Instagram. Обидві знаменитості беруть участь у популярному шоу "Танці з зірками", однак, на жаль, Слава так і не змогла вийти на паркет через недавню серйозну травму спини.

Також артистка позувала на візку в одному з київських супермаркетів, катаючи на ньому сина Леона.

А ще Камінська показала кадр в нижній білизні, засвітивши ідеальні сідниці.