Популярна британська співачка Дуа Ліпа часто радує своїх підписників гаряченькими фото. Як будь-яка модниця, дівчина любить похизуватися перед публікою в стильних нарядах і не забуває сфотографуватися для своїх фоловерів в Instagram.

Так, нещодавно сторінка співачки почала рясніти фотографіями з Індії. Виявилося, що Дуа Ліпа відправилася у відпустку в цю країну разом зі своїм бойфрендом, який, до речі, теж з'являється на фотографіях її Instagram.

На одному з фото, опублікованому в записі Дуа Ліпи, вона позує в коротенькому блідо-зеленому платтячку. Крім того, що вбрання дуже коротке, воно ще й відкриває декольте співачки, а рукави у нього у вигляді ліхтариків. Геолокація на цьому знімку свідчить про те, що Дуа Ліпа була сфотографована на Гоа.

Однак, крім цього острова, співачка зі своїм хлопцем відвідали і інші штати Індії. Судячи з фотографій, парочка позасмагала на пляжі, відвідала джунглі і побувала на справжньому сафарі. Також закохані погуляли містами величезної країни і пофотографували місцевих жителів і свої пригоди.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

"Провела 2 тижні в Індії з моєю любов'ю. Ми вирушили в Ратамбор, Джайпур, Джодхпур, Кералу і Гоа, щоб трохи відпочити і повністю зануритися у магічну культуру, їжу і традиції. Це поїздка, яку ми хотіли зробити протягом дуже довгого часу, і я щаслива, що ми це зробили! Всі ці 5-годинні заняття йогою змусили мене підготуватися і знову повернутися до роботи. Я зважилася на це і зняла майже всі наші фотографії на плівку, щоб триматися подалі від свого телефону", - підписала одну з фотографій Дуа Ліпа.

Нагадаємо, популярна британська співачка Дуа Ліпа вибирає вбрання українських дизайнерів.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Дуа Ліпа з'явилася перед фанатами без трусиків.

Також портал "Знай.uа" писав, що п'яна Дуа Ліпа залізла на стіл, щоб сказати тост.