Відомий український співак, кумир мільйонів Олег Винник, який нещодавно оскандалився в інтерв'ю, опублікував на своїй сторінці в Instagram кумедне фото. На знімку артист позує посеред дороги, присівши на асфальті на подвійну суцільну. За словами Винника, він направляється в Дніпро.

В дорогу Олег Винник одягнувся відповідно – в простий спортивний костюм і кросівки. "Якщо дві суцільні, то ЧІТКО! P. S. Їдемо в Дніпро", - коротко підписав фотографію артист. Шанувальниці співака, яких в мережі охрестили вовчицями, у захваті від свого кумира, і залишають свої компліменти та побажання у коментарях до фото.

"Олеже, ви такий гарненький! І у вас гарні пісні, люблю вас", "Чіткий пацан на чітких лініях їде в чітке Дніпро!", "Ми дякуємо вам за хвилини радості від Вашого таланту. Та будемо сподіватися і чекати нових хороших концертів", "Олеже, ви супер", "Шикарний", "Щасливої дороги, красунчик", "Як завжди красень. Хай бог береже в дорозі тебе і твою команду", "Нехай у вашому житті завжди будуть білі смуги, ніколи не буде чорних!", "А для дівчат дві смужки означають зовсім інше", - пишуть вовчиці в коментарях.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше повідомлялося, що улюблениць українських жінок записав романтичне осіннє відео, в якому розповів про свої плани. У ролику артист сидить на траві в оточенні жовтого листя і грає на гітарі. А також розповідає новини і плани щодо свого туру.

"Ми розпочали другу частину туру "Ти в курсі". Попереду три тижні і 12 концертів. У деяких містах по два концерти. Але всі ці концерти відбуватимуться на закритих майданчиках, тому що вже осінь і потрібно виступати там, де тепло. До зустрічі, я вас всіх люблю. Будемо співати, танцювати і веселитися", - повідомив Олег Винник в своєму відеозверненні.

Нагадаємо, Олег Винник не на жарт розлютив шанувальниць. Днями поведінку виконавця шокувала всіх його вовчиць.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Винник показав приклад Лободі, Лорак і Барських.

Також портал "Знай.uа" писав, що Винник не стримався і показав своє справжнє обличчя, Україна застигла в шоці.