Нещодавно прогримів скандал у родині зіркової пари Пугачової та Галкіна. Чутки про те, що гуморист зраджує своїй дружині з телеведучою Юлією Барановською нібито підтвердились. Подейкували, що Примадонна не витримавши зрад чоловіка, який, за чутками, зраджував їй не з однією жінкою, подала на розлучення.

І хоча наразі пристрасті трохи вщухли, у мережі продовжують обговорювати стосунки Алли Пугачової і Максима Галкіна, які нібито мають намір розлучитися.
Сам же ж гуморист після всього цього скандалу несподівано вирушив до Німеччини, чим спровокував нові чутки.

Шанувальники будують різні версії такого несподіваного від'їзду Галкіна. Одні кажуть, що побоюючись краху кар'єри після розлучення, він вирішив відправитися на гастролі, щоб заробити на життя. Інші стверджують, що приводом для подорожі Галкіна є не лише концерти. Після скандалу, пов'язаного з Барановською, він вирішив поїхати туди, де його ніхто не впізнає. У Росії його імідж зіпсовано, і залишається лише продовжувати вдавати з себе зразкового сім'янина – і в Німеччині у Галкіна на це більше шансів.

А недавно з'явилась нова версія, джерелом якої стало відео, викладене Галкіним в Instagram. Цей пост Максима знову сколихнув хвилю чуток про його нетрадиційну орієнтацію.

Фоловери переконані, що Галкін просто не зміг більше стримувати свою натуру і зрештою проміняв дружину на чоловіка - німецького фермера. Виявляється, гуморист все-таки гей, якому вдавалося весь цей час ховатися від суспільства і, можливо, навіть від Пугачової.

В опублікованому відео Максим Галкін розповів, що оселився на час гастролей в хатині фермера Ганса. Своє рішення оселитися не в готелі гуморист пояснив тим, що не хоче відвикати від села Грязь.

Однак доскіпливі фоловери у всьому цьому побачили інший сенс. Слова Галкіна, коли той показуючи хатину, у якій мешкає, сказав: "Там і живемо", вони сприйняли як натяк на те, що гуморист себе і фермера вважає парою. До того ж, Галкін не згадав про сім'ю Ганса, що знову-таки говорить про те, що фермер живе один, а, значить, може бути геєм, як і Максим. Гуморист лише уточнив, що у господаря велике господарство - гуси, вівці і т.д…

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Нагадаємо, Галкін вирушив на гастролі і всі шанувальники запідозрили щось недобре.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Галкін збирається зруйнувати кар'єру Барановської заради прощення від примадонни.

Також "Знай.ua" писав, розлучення Алли Пугачової і Максима Галкіна останнім часом все більше на слуху у громадськості.