Примадонна російської і радянської естради Алла Пугачова відреагувала на смерть відомого актора Миколи Караченцова.

Так, легендарна співачка тепло спілкувалася з померлим артистом. З нагоди його смерті вона опублікувала короткий пост на персональній сторінці в Instagram.

Микола Караченцев
Микола Караченцев

"Прощавай, Миколо!" - написала Пугачова в пам'ять Караченцова, прикріпивши до посту його фотографію.

Шанувальники в коментарях відреагували на публікацію, зазначивши, що смерть вразила їх до глибини душі.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Алла Борисівна, так коротко, але до сліз..." - зазначили фоловери.

26 жовтня стало відомо про те, що Микола Петрович Караченцов помер.

Як ми раніше писали, дружина відомого радянського актора Миколи Караченцова Людмила Поргіна розповіла російським журналістам, що легендарний артист помер через відмову нирок.

За словами Людмилою Поргіною смерть Народного артиста РРФСР настала приблизно в 9:00. Відомо, що актор в цей час перебував у Московській міській онкологічній лікарні.

Так, протягом двох останніх днів актор знаходився в дуже важкому стані через те, що метастази вразили майже всі його органи.

Микола Караченцов у виставі «Тіль Уленшпігель»
Микола Караченцов у виставі «Тіль Уленшпігель»

Нагадаємо той факт, що восени 2017 року лікарі діагностували у Миколи Караченцова рак легенів, за словами Поргіною, неоперабельний. Навесні 2018-го Караченцов був підданий радіотерапії в Ізраїлі, однак Поргіна розповідала, що променева терапія не допомогла.

Варто нагадати, що Микола Петрович Караченцов – актор СРСР, заслужений актор Росії та людина, яка була важливою частиною мистецтва в Росії. Він не лише грав в кіно, але і озвучував мультфільми та іноземні фільми. Саме Караченцов був голосом Бельмондо майже у всіх фільмах.

Нагадаємо, помер Микола Караченцов. Що культовий актор говорив про українців, Майдані, війні.

Знай.uа публікував кращі фільми скандальної кінолегенди.

Знай.uа писав, син розкрив подробиці смерті Миколи Караченцова.