Російська балерина Анастасія Волочкова любить перебувати під пильною увагою фанатів. І не втомлюється дивувати їх. І в неї це виходить робити навіть без свого знаменитого шпагату.

Блискуча кар'єра жінки давно закінчилася, але завдяки своїй скандальній натурі, її ім'я не сходить з вуст журналістів. За її витівками щодня пильно спостерігають як прихильники, так і хейтеры.

В Instagram Волочкова регулярно ділиться своїми знімками та відео. В основному, вони отримують засудження. Так сталося і цього разу.

Балерина є прихильницею лазні і не упускає нагоди зануритися в крижану купіль і париться з віниками. Так, Анастасія опублікувала оголене фото, де позує в мініатюрних трусах, а голі груди прикриває віниками для парилки.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Увагу фоловерів привернула зайва нагота балерини, адже плавки, і без того маленькі, трохи зсунулися і оголили те, що повинно бути прикритим.

"Як завжди виставить свої геніталії назовні", "Труси замалі, Настя", "Прикрийте сором", "Половинка випала у вас", "Як не соромно! Ви ж доросла жінка", - висміяли Настю фоловерів.

Раніше повідомлялося, що скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила прорекламувати парку з хутром лисиці, проте заради цього позувала на тлі храму. Дивний знімок артистка аргументувала тим, що просто не хоче виїжджати і селища в таку погоду.

Нагадаємо, Волочкова заманює рекламою в храмі. Анастасія Волочкова вирішила, що фон храму відмінно підійде до реклами парки з лисиці.

Як повідомляв "Знай. ua", Волочкова здала батька в будинок престарілих.

"Знай. ua" писав, що Волочкової поставили страшний діагноз. Анастасія Волочкова похвалилася портретами себе коханої, проте фолловери діагностували манію величі.