Відома українська співачка Тіна Кароль випробувала себе в акторській майстерності. Так, Тіна стала головною героїнею короткометражного фільму "Колишні".

В одному з нещодавніх інтерв'ю Кароль розповіла, що допомогло їй повністю вжитися в роль.

У фільмі Кароль зіграла головну героїню, якій видніються привиди колишніх чоловіків. Так, співачка вирішила поспілкуватися зі своїми колишніми чоловіками, щоб краще зрозуміти образ.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Я себе кинула в такі обставини, я написала всім своїм колишнім, але в мене їх не так багато, як у мого персонажа. Кинула, щоб зазвучало в душі. Вони під час зйомок щось мені там відповідали, писали. І так вийшло, що ніби я грала про себе. Просто для того, щоб вдалася роль, актори йдуть на різні експерименти, і саме в цьому випадку я себе ніби так трохи підкошувала", – наголосила Тіна.

Варто нагадати, що відома українська співачка Тіна Кароль вразила фанатів новою фотосесією. Нові фото опубліковано в соціальній мережі Instagram. Так, на знімках зірка позує в блискучій сукні і на підборах. Цікаво, що всі кадри мають чорно-біле забарвлення.

"Ділюся думками з вами, читаю ваші, і стає легше проходити будь-які етапи і трансформації", – йдеться у підписі.

Шанувальники в коментарях засипали співачку компліментами, назвавши її розкішною жінкою.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Кароль опублікувала фото в своєму Instagram, яке підкорило користувачів соцмережі. Більшість користувачів вважають її іконою стилю. Сформований імідж, яскраві образи і привабливий зовнішній вигляд завжди захоплюють фоловерів.

Крім образу самої співачки радує ще й якість знімків. Як відзначають шанувальники, вони завжди настільки продумані і оригінальні, що просто закохуєшся в кожну з них. Професіоналізм фотографів на обличчя.

Нагадаємо, экс-чоловік відмовився прийняти Лорак назад.

Як повідомляв Знай.uа Тіна Кароль потрапила в незручну ситуацію посеред вулиці.

Знай.uа писав, Тіна Кароль у короткій сукні показала яйця, фанати просять помацати.