Відома телеведуча та акторка Вікторія Боня регулярно публікує у соцмережах власні світлини, на яких вона завжди виглядає досить красиво та спокусливо.

Тому багато фанів Вікторії переконані, що у зірки немає проблем, а її життя більше схоже на казку. Проте, як виявилося, в житті Вікторії досит часто розчаровується.

Так, в одному зі своїх акаунтів у соцмережах, Боня поділилася новим відвертим постом, у якому вона розповіла про свої переживання та думки. За словами світської левиці, протягом декількох років вона відчуває себе неймовірно самотньою.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Я рідко показую сльози, рідко кричу від болю так, щоб чули інші ... Але це не означає, що я не плачу і мені не буває боляче! Я мрію стати слабкою і зустріти на стільки сильного чоловіка, щоб більше не доводилося грати роль сильної жінки. Впевнена, багато хто зрозуміє мене і розділять цю біль самотності, яка з'їдає мене ось уже кілька років ", - розповідає телеведуча.

Нагадаємо, раніше українська телеведуча Лілія Ребрик поділилася секретами зваблення.

Відома українська телеведуча Лілія Ребрик поділилася зі своїми шанувальниками пікантною темою. На своїй сторінці в Instagram зірка розповіла своїм підписникам у соціальних мережах про секрети зваблювання коханих чоловіків. І спитала у жінок, як вони зваблюють чоловіків і якими прийомами користуються.

"Хочу підняти трохи жіночу тему – дівчата, діліться: які у вас методи зваблення коханих чоловіків? По буднях коли вони дуже втомлюються після роботи? З моїх секретних методів – неслухняне волосся, загадковий погляд і стейк!"
– жартівливо написала Лілія Ребрик.

Зірка додала, що ніколи не шкодує теплих слів для свого кохана чоловіка.

"А ще, в домі має пахнути пирогами і коханням", – наголосила Лілія.

Як повідомляв портал "Знай.uа", стало відомо, що українська телеведуча приємно вразила новим іміджем.

Також "Знай.uа" писав, про те, що скандальна телеведуча показала сталевий прес.